Geriausi kavos aparatai 2024

Manome, kad renkantis kavos aparatą svarbu ieškoti geriausių variantų, kad nepasiklystumėte plačiame asortimente. Todėl kruopščiai atrinkome ir parengėme geriausias kavos aparatų apžvalgas, kad pirkdami kavos aparatą galėtumėte priimti apgalvotą sprendimą. Nesvarbu, ar ieškote kavos pupelių aparato, ar modernaus kapsulinio kavos aparato, mūsų apžvalgose rasite vertingos informacijos.

Atsiliepimai apie Y3.3 illy kavos aparatą

Illy Y3.3 kafijas kapsuIlly Y3.3 kapsulinis kavos aparatas - mėgaukitės Illy kokybe kiekvieną dieną!

Naudodami mažą, bet galingą Illy Y3.3 kapsulinį kavos aparatą per kelias sekundes galėsite pasimėgauti stipriu espresso arba kreminės juodos kavos gėrimu. Niekada nesikeičiantis skonis, demokratiškos kainos ir paprastas naudojimas yra idealus pasirinkimas namams ar mažiems biurams. Šis kavos aparatas tinka kavos mėgėjams, kurie nori aukštos kokybės kavos, bet greitai.

Illy Y3.3 kavos kapsulinio aparato apžvalga

I.Š. “Pakankamai maža, kad rastų vietą bet kurioje virtuvėje, ir pakankamai greita, kad galėtų konkuruoti su savo didžiaisiais broliais. Paprasta ir patogu naudoti - įdėkite kapsulę, paspauskite mygtuką ir viskas - mėgaukitės! Vienintelis dalykas, kurį reikia išplauti, yra puodelis. Bet, tiesą sakant, nerekomenduoju - gera, greitai ir itin lengvai paruošiama kava sukelia priklausomybę - dabar kavą geriu dažniau :)"

Dace R. „Labai talpus r paprastas aparatas. Tai galės padaryti kiekvienas. Patogus, kompaktiškas, lengvai prižiūrimas ir vizualiai gražus. Ačiū!"

Indre "Esu labai patenkintas savo pirkiniu.
Aparatą lengva naudoti, jis kompaktiškas ir užima nedaug vietos. Su illy kavos kapsulėmis kava yra skani.“

Įsigykite Illy Y3.3 kavos kapsulinį kavos aparatą čia.

 Stollar Slim Cafe kavos aparatas Sage

Stollar The Slim Cafe SEM750B - modernus dizainas ir šviežiai malta kava!

Stollar Slim SEM750 yra visiškai automatinis kavos aparatas, kuris iš šviežiai sumaltų kavos pupelių paruoš espresso arba juodą kavą. Dėl savo kompaktiško dydžio ir modernaus dizaino jis puikiai tiks ir nedidelėje virtuvėje. Jo dizainas - nuo apdailos medžiagų iki apšvietimo - apgalvotas iki smulkiausių detalių. Vienintelė reikalinga priežiūra - filtruotas vanduo ir kalkių šalinimo milteliai "Sage".

Stollar the Slim Cafe SEM750B kavos aparato apžvalga

Selina Vancane „Stollar kavos aparatas yra fantastiškas - užima nedaug vietos, jį lengva naudoti, paprasta prižiūrėti ir jis gamina tokią skanią kavą, kad turiu jus įspėti!!! Padidės kavos vartojimas. O tas kvapas mmm... Kaip pasigaminti Cappuccino namuose? Ačiū"

Inese Rozite „Dėkoju už greitą pristatymą. Viskas labai gerai. Stollar the Slim Cafe SEM750 kavos aparatas yra būtent toks, kokio norėjome. Mėgaujamės kava ir smagiai leidžiame laiką.“

Madara KrisjaneStollar the Slim kavinės aparatas puikiai atitinka aprašymą. Kava skani, o aparatu lengva naudotis!"

Įsigykite Stollar kavos aparatą čia.

 Philips kavos aparato apžvalga

PHILIPS 2230/10 Super-Automatic Espresso - paprasta naudoti, aukšta kokybė!

Visiškai automatinis espresso kavos aparatas Philips 2200 yra lengvai valdomas jutikliniu ekranu. Mėgaukitės aromatingais gėrimais, tokiais kaip espresso, juoda kava ir cappuccino, vos vienu mygtuko paspaudimu. LatteGo padengia pieno gėrimus šilkine puta, kurią lengva surinkti ir išvalyti per 15 sekundžių.

PHILIPS 2230/10 Super-Automatic Espresso kavos aparato privalumai, pranašumai ar trūkumai

Roze Krēgere „Lengva padaryti užsakymą, greitas pristatymas. Ačiū. kavos aparatas. Labai mėgstu gerą cappuccino 👍 Ačiū Aš Myliu Kavą“

Monta "Pristatymas buvo labai greitas, kitą dieną jau buvo pas mane. Kavos aparatas ruošia gero skonio kavą. Skanus cappuccino."

Elīna "Labiausiai dizaino požiūriu išsiskiriantis aparatas, kuris puikiai ruošia kavą. Labai laukiau, kada savo namuose galėsiu turėti kavos aparatą. Ačiū "Aš Myliu Kavą" už žaibišką pristatymą jau kitą dieną."

Įsigykite Philips kavos aparatą čia.

Kavos aparato pasirinkimas neabejotinai yra svarbus sprendimas, todėl tikimės, kad mūsų kavos aparatų apžvalgos jums bus naudingos. Jei turite klausimų arba jums reikia daugiau pagalbos, nedvejodami kreipkitės į mūsų ekspertų komandą telefonu (+37052144987), el. paštu (info@asmyliukava.lt) arba socialiniuose tinkluose (Instagram, Facebook). Esame čia, kad padėtume jums rasti tobulą kavos aparatą, kuris puikiai tiktų jūsų kasdieniam kavos gėrimo gaminimui!