Matcha žalioji arbata
Matcha žaliosios arbatos milteliai yra itin naudingi sveikatai!
Kasdieniniame bėgime trūksta energijos, produktyvumo ir ramybės? Matcha žalioji arbata ir matcha latte yra produktai, turintys super galių ir moksliškai įrodytą naudą sveikatai! Gaukite stabilų energijos lygį visą dieną, pagreitinkite medžiagų apykaitą ir įsisavinkite vertingus antioksidantus, vitaminus ir mineralus, kad užtikrintumėte gerą savijautą!
Matcha arbata - tai aukštos kokybės žaliosios arbatos milteliai, kurių apeigų istorija Japonijoje siekia daugiau nei 1000 metų. Dėl didelio antioksidantų, aminorūgščių, vitaminų, mineralų ir skaidulų kiekio bei ypatingo auginimo ir paruošimo būdo matcha arbata turi didelį pranašumą prieš kitas arbatas! Neatsitiktinai pastaruoju metu matcha arbata labai išpopuliarėjo ir yra naudojama įvairiose gaminiuose - nuo gėrimų iki konditerijos gaminių.
Peržiūrėti produktusKodėl naudinga gerti matcha arbatą?
- Puikus kofeino šaltinis, suteikiantis nuolatinės energijos, dėmesio ir susikaupimo visą dieną.
- Dėl aminorūgšties L-teanino matcha arbata vienu metu nuramins Jūsų nervus ir išlaikys ramų protą be jokių mieguistumo požymių.
- Sudėtyje gausu antioksidantų, aminorūgščių ir vitaminų A, B, C ir E, kurie stiprina imuninę sistemą ir gerina bendrą sveikatą bei savijautą.
- Natūralus stimuliatorius, pagreitinantis medžiagų apykaitą, todėl lengviau atsikratyti perteklinių kilogramų ir organizme esančių toksinų.
- Dėl toksinus šalinančių savybių matcha arbata taip pat puikiai veikia odos sveikatą.
Kaip išgaunamos vertingos matcha arbatos savybės?
Nors visos mums žinomos arbatos gaunamos iš to paties arbatmedžio, magija slypi matcha arbatos auginime ir perdirbime. Arbatos lapeliai prieš skynimą 20-30 dienų laikomi šešėlyje, o saulės spindulių kiekis neviršija 95%, todėl lapeliai auga daug lėčiau, o aminorūgštis (L-teaninas) gaminama daug koncentruočiau. Ši aminorūgštis atsakinga už streso mažinimą organizme, o didelis kofeino kiekis arbatoje užtikrina ilgalaikę energiją ir susikaupimą. Rezultatas - fantastiškas jaunatviško kūno ir ramaus proto derinys.
Tuomet nuo lapų nupjaunami koteliai ir gyslos, jie malami tradiciniame malūne tarp granitinių akmenų apie 1 valandą, kol gaunami labai smulkūs ir glotnūs milteliai.