Tvarumas neatsiejamas nuo gardžios illy kavos!

 Prekės ženklas illy Caffe tapo žinomas visame pasaulyje ne tik kavos mėgėjams, kurie kasdien mėgaujasi illy aukštos kokybės itin ilgai ruošiama kava, bet ir dėl to, kad illy tapo vienu iš pirmaujančių kavos prekės ženklų pasaulyje, kasmet demonstruojančiu savo įsipareigojimą ir atsidavimą tvariai ir socialiai atsakingai verslo praktikai.


Šiandien vis daugiau prekių ženklų kelia šį svarbų klausimą, tačiau tik nedaugelis iš tikrųjų įgyvendina šiuos pažadus savo kasdienėje veikloje visoje verslo grandinėje. Illy tvarumas - tai ne tik pažadai, bet ir realūs veiksmai, už kuriuos illy yra gavusi keletą tarptautinių apdovanojimų ir sertifikatų.

"Aš Myliu Kavą" - tvarus kavos partneris jūsų verslui

Illy kūriniai kalba patys už save!

  • Kokybė neatsiejama nuo socialiai atsakingo verslo.
Vienas iš pagrindinių būdų, kuriais Illy per pastaruosius 80 metų pademonstravo savo įsipareigojimą siekti tvarumo, - užmegzti glaudžius ryšius su kavos augintojais.

Nuo kruopščiai atrinktų partnerysčių tik su geriausiais arabikos kavos gamintojais iki sąžiningo ir teisingo darbo užmokesčio, darbo galimybių, saugių darbo sąlygų, būsto ir sveikatos priežiūros visiems darbuotojams, kuriems to reikia.

illy taip pat užtikrina dalijimąsi žiniomis ir patirtimi illy kavos universitete "Università del Caffè", kuriame mokoma, kaip yra gaminami aukštos kokybės produktai, tausojantys aplinką ir skatinantys tvarų verslą, taip prisidedant prie nuolatinio procesų ir kokybės gerinimo bei gamybos tvarumo.
    "Aš Myliu Kavą" - tvarus kavos partneris jūsų verslui
    • Rūpinimasis aplinka!
    Illy prekės ženklo poveikio aplinkai paisoma visoje tiekimo grandinėje, daugiausia dėmesio skiriant energijos įsigijimui iš tvarių šaltinių, atsinaujinančios energijos naudojimui ir efektyvaus energijos vartojimo sprendimams. Taip pat siekiama mažinti bendrą atliekų kiekį ir tvarkyti jas aplinkai nekenksmingu būdu kompostuojant ir perdirbant, taip pat efektyviai naudoti vandenį visoje įmonės veikloje.

    Siekdama tvarumo, Illy įgyvendina keletą projektų, įskaitant investicijas į mokslinius tyrimus, skirtus kavos pupelių derliui ir kokybei gerinti.
      "Aš Myliu Kavą" - tvarus kavos partneris jūsų verslui
      • Tobulumo siekis!
      Vienas iš pagrindinių Illy aplinkosaugos įsipareigojimų yra užtikrinti, kad kiekvienas kavos mėgėjas galėtų mėgautis geriausiais įmanomais kavos potyriais, kuriuos gamta ir žmonės gali sukurti kartu.

      Jau daugiau nei 80 metų illy ir toliau siekia rafinuotos kokybės ir skonio tobulumo tvariu, socialiai, ekonomiškai atsakingu ir aplinką tausojančiu būdu.
        "Aš Myliu Kavą" - tvarus kavos partneris jūsų verslui

        Citata Illy valdybos pirmininkė Andrea Illy teigė: „Illy tikime, kad tvarumas yra ne tik etinė atsakomybė, bet ir raktas į mūsų sėkmę,“ Illy yra įsipareigojusi tapti kavos prekės ženklu, galinčiu vykdyti 100 % tvarų verslą visoje gamybos grandinėje - nuo pupelių auginimo iki gardžios kavos puodelio jūsų namuose, biure, restorane ar viešbutyje.

        Prisijunkite ir tapkite tvaraus verslo bendruomenės dalimi! Pasirinkite tvarų kavos partnerį savo namams ir biurui.