Išsinuomoti ar įsigyti kavos aparatą savo verslui?

 

Manau, daugelis sutiks, kad ryto pradžia tiek namuose, tiek darbo vietoje neįsivaizduojama be aromatingos rytinės kavos puodelio produktyviai ir energingai dienai pradėti! Jei svarstote apie kavos aparato įsigijimą ar nuomą, o taip pat norite parūpinti skanios kavos savo darbuotojams ir savo verslo klientams, tai bus vertinga įžvalga, kaip išsirinkti savo verslui tinkamesnį sprendimą – išsinuomoti ar pirkti kavos aparatą.

Nepriklausomai nuo to, ar ieškote mažo kavos aparato nedideliam darbuotojų skaičiui, ar profesionalaus kavos aparato dideliam kavos suvartojimui kasdien, svarbu žinoti tiek aparato nuomos, tiek pirkimo privalumus ir trūkumus, kad kavos aparatas galėtų pateisinti visus norus ir idėjas.

  • Pradėkite nuo konsultacijos ir degustacijos

Galime labai didžiuotis savo patyrusiais darbuotojais, kurie ne tik kasdien konsultuoja klientus, bet ir vieninteliame Baltijos šalyse Illy kavos universitete „Universita del Caffe“ veda edukacinius kavos meistriškumo kursus bei degustacijas, taip pat ruošia kava ir kavos gėrimus. įsitikinkite, kad kava iš kavos aparato biure, restorane yra viešbutyje visada puikios kokybės!

Šiuo metu Illy kavą galima įsigyti daugiau nei 200 biurų, kas leidžia mėgautis restorano vertomis akimirkomis kiekvieną dieną! Tai reiškia, kad šioje nemokamoje konsultacijoje ir degustacijoje ne tik surasime jums tinkamiausią kavos aparatą, bet ir padėsime surasti kavą, kuri pateisins visas jūsų idėjas ir norus.

kavos aparatai biurui

Privalumai ir trūkumai perkant kavos aparatą

Kavos aparato pirkimo privalumai:

  • Laisvė ir savarankiškumas. Kai įsigyjate kavos aparatą už visą kainą, jis tampa tiesiogine jūsų nuosavybe, taip suteikiant jums laisvę nuo bet kokių tolesnių įsipareigojimų savo kavos aparato partneriui. Tai leis laisvai varijuoti tiek kavos aparato modelį, tiek kavos pupelių pasirinkimą ir kt.
  • Pelningas sprendimas ilgalaikėje perspektyvoje. Jeigu surinkus visą reikiamą informaciją 100% aišku, koks kavos aparatas bus tinkamiausias Jūsų poreikiams ir finansinė padėtis leidžia tokias neatidėliotinas investicijas, kavos aparato pirkimas tikrai bus pats naudingiausias sprendimas. Ne visada reikia rinktis brangų kavos aparatą, nes net pigūs kavos aparatai gali paruošti gerą kavą.

  • Kavos aparato pirkimo trūkumai:

    • Nenuspėjamumas ilgalaikėje perspektyvoje. Jei nesate 100 % tikri dėl perkamo kavos aparato, galite nusivilti sužinoję, kad kavos aparatas ne visai pateisina lūkesčius, pavyzdžiui, dėl to, kad nusipirkote kavos aparatą, kurio kai kuriomis funkcijomis kasdien nesinaudojate, todėl be reikalo mokate už priedus, kurių jums nereikėjo. Arba, kita vertus, sparčiai didėjant kavos vartojimui, gali prireikti didesnio ir galingesnio kavos aparato.
    • Profesionali priežiūra ir remontas. Taip pat reikėtų atsižvelgti į tai, kad kavos aparatui prireikus profesionalios priežiūros ar kokybiško remonto, taip pat teks ieškoti kavos serviso partnerio

    Visą kavos aparatų asortimentą rasite čia.

    Kavos aparato nuoma biure

      Kavos aparato nuomos pliusai ir minusai

      Kavos aparato nuomos privalumai:

      • Saugumas už teisingą pasirinkimą. Nors iš pradžių rasime tinkamiausią kavos aparatą pagal Jūsų poreikius, tačiau jei bendradarbiavimo metu vis tiek norėsite pakeisti šį kavos aparatą, tuomet turėsite tokią galimybę, kuri suteiks papildomo saugumo jausmą dėl pasirinkimo ir laukiamo išlaidų, jei nuspręsite, kad esate pasiruošę įsigyti ir kavos aparatą. Kavos aparatas bus teikiamas nemokamai ilgalaikės nuomos pagrindu, o vienintelės išlaidos, kurių tikimasi per mėnesį, bus mėnesinis kavos užsakymas. Kavos nuomos partneris pasirūpins viskuo kitu – įskaitant priežiūrą, remontą, pirkimus ir žaliavų tiekimą.

        Lygiai taip pat, jei norite rasti tinkamiausią kavos aparatą savo namams, siūlome ir trumpalaikę nuomą, kad per porą dienų turėtumėte galimybę įsitikinti, kad kavos aparatas tikrai tarnaus jūsų lūkesčiai.
        Trumpalaikė nuoma puikiai tiks ir įvairioms šventėms bei renginiams, nereikės didelių investicijų pavaišinti svečius išskirtinai skania kava.
      • Nerūpestingas prisitaikymas prie pokyčių. Dažnai didėjant kavos kiekiams, ypač sparčiai augančiose įmonėse, staiga gali prireikti didesnio ir galingesnio kavos aparato. Todėl išsinuomoti kavos aparatą bus geriausia galimybė bet kada jį pakeisti galingesniu, nemokant nė cento.
      • Individualus požiūris. Kavos partneriui bus įdomu ne tik surasti tinkamiausią kavos aparatą, bet ir suprogramuoti įrenginyje norimas gėrimų rūšis, organizuoti kavos degustacijas, taip pat apmokyti darbuotojus valdyti šį kavos aparatą.

      Kavos aparato nuomos trūkumai:

      • Labiau apribota veiksmų laisvė. Kavos aparato nuoma bus susijusi su savo įsipareigojimais, ribojama visa savo nuožiūra. Gavus kavos aparatą nemokamai nuomai, reikės susitarti dėl mėnesinio kavos užsakymo, kurį reikės atlikti iš atitinkamo kavos partnerio. Taip pat kavos aparatai, kuriuos bus galima išsinuomoti, nebus tokie platūs, kaip pasiruošus įsigyti kavos aparatą iš viso aparatų asortimento, todėl rinktis teks tarp aparatų, kurie bus prieinami.
      • Brangesnis sprendimas ilgainiui. Nors kavą galime pasiūlyti bet kuriam klientui skirtingose kainų kategorijose, tačiau jei klientas negalės įvykdyti minimalaus kavos užsakymo per mėnesį, tuomet ši paslauga klientui kainuos brangiau, nes nuoma nebebus nemokama.
      Sužinokite daugiau apie kavos aparato nuomos naudą čia.

           

          Jei norite sužinoti, kaip, atsakę į 4 paprastus klausimus, galite rasti tinkamiausią kavos aparatą savo namams. Jei turite klausimų dėl kavos aparato pirkimo ar nuomos, mielai padėsime! Susisiekite su mumis rašydami el. paštu info@asmyliukava.lt arba paskambinę numeriu +37052144987.