Kodėl verta rinktis kavos kapsulių aparatą?

Įvadas

Su nedideliu, bet galingu kapsuliniu kavos aparatu espresso arba švelni latte bus paruošta per kelias sekundes! Toks pasirinkimas turi daug privalumų, pradedant patrauklia kaina, ilgesniu kokybiškos ir skanios kavos laikymu ir baigiant naudojimo paprastumu, todėl kavos kapsuliniai aparatai sparčiai populiarėja tiek namuose, tiek nedideliuose biuruose.

Toks kavos aparatas gali pasitarnauti ir kaip puiki dovana kavos mėgėjui, kuriam svarbu šiam procesui skirti kuo mažiau laiko, bet vis tiek gauti puikios kokybės gėrimą.

Pamirškite apie nemalonius kavos tirščius, seno kavos skonio praradimą, skirtingą kavos skonį ir kokybę kiekviename puodelyje bei varginantį ir daug laiko reikalaujantį ruošimo procesą, ypač vakarėliuose ir šventėse, kai kavos puodelių padaugėja.

Kapsulinė kava, kuri pranoksta maltą ir pupelių kavą

Kai kava liečiasi su oru, per 8 valandas ji praranda daugiau nei 40% savo aromato. Maltos kavos maišelis, atidarytas po 1 paros, laikomas senu, o atidarytas kavos pupelių maišelis - po 3 dienų būtent dėl šios priežasties, nes kava, reaguodama su deguonimi, šviesa, temperatūra, praranda didelę savo skonio dalį ir aromato charakteristikas, paliekant daugiau nemalonių detalių ir kartumo kavos niuansų.

Būtent todėl į kavos kapsulių sukūrimą buvo investuoti didžiuliai ištekliai ir mokslas, kad, derinant tam tikru kiekiu tinkamai sumaltą kavą su hermetiškai uždaryta pakuote, nepakitęs kavos skonis, aromatas ir kokybė būtų išsaugoti dar ilgiau!

Atidaryta kavos kapsulių pakuotė kapsulėse savo skonį išlaiko 14 dienų, o neatidaryta kapsulių pakuotė – iki 2 metų. Ir kas geriausia – kavos kapsulės suteikia 100% nepakitusio kavos skonio ir kokybės 1, 10 ir 500 kapsulėje.

Estetinis ir vizualiai malonus dizainas

Net ir pačios kompaktiškiausios Illy kapsulinės mašinos išsiskiria apgalvotu italų architekto Piero Lissoni sukurtu dizainu, kuris tiks prie bet kokio interjero. Tereikia pasirinkti klasikinį raudoną, baltą, elegantišką juodą ar dangaus mėlyną sprendimą, nes viskas kas genialu yra paprasta. Illy kapsulinius aparatus galima įsigyti nuo 99 eurų.

Ypatingą svarbą skiriantiems stiliui ir skoniui „Aš Myliu Kavą“ siūlo platų išskirtinių kavos kapsulinių aparatų asortimentą, kurie savo kokybe ir skoniu tikrai nesiskiria nuo kitų restoranuose ir viešbučiuose esančių kavos aparatų.

Nesvarbu – mažus ir kompaktiškus kavos kapsulinius aparatus galėsite lengvai pasiimti su savimi, kad ir kur eitumėte – taip pat, pavyzdžiui, į vasarnamį, sodybą, draugų vakarėlius ir pan.

Geras sąjungininkas bet kuriam kavos kapsulių aparatui bus pieno plakiklis, reikalingas ruošiant kavos gėrimus, tokius kaip kapučinas, latte, flat white ir kt. Malonus bonusas - pieno plakiklis pravers ir kaitinant kakavą ar karštą vyną, ir negana to, juo taip pat galima ištirpinti šokoladą, gaminti matcha latte, putoti šaltą pieną ir panaudoti daugybei kitų būdų!

Illy kavos kapsulės

Išskirtinį Illy skonį sunku supainioti su bet kuria kita kava – ji sodri, švelni ir aksominė su saldžiomis vaisių, šokolado ir karamelės natomis. Šis Illy kavai būdingas skonis išliks atmintyje nuo pat pirmo puodelio ir išlieka toks pat kiekvieną kartą užplikius kavą. Illy kavos kapsulių skonio paslaptis yra devynių skirtingų aukščiausios kokybės arabikos kavos rūšių iš keturių žemynų mišinys – viską lemia kruopščiai apskaičiuotos proporcijos, nes Illy ekspertai sukuria tobulą kavos rūšių santykį, kuris yra pastovus kiekvienoje kapsulėje. Taip pat, galima įsigyti ir tik vienos kilmės šalies kavos skonio Monoarabica kapsulių.

Kiekvienoje kavos kapsulėje yra aukštos kokybės 100 % arabikos pupelių mišinys, kuris prieš patekdamas į parduotuvių lentynas praėjo griežtą kokybės kontrolės ciklą. Išbandoma ir degustuojama apie 7 000 skirtingų kavos rūšių, kad į lentynas patektų nuostabios kavos ir nauji produktai.

Klasikinė serija – Illy iperEspresso

(angl. medium roast)
Išskirtinis Illy skonis - subalansuotas, aksominis, su maloniai saldžiomis vaisių, karamelės ir šokolado natomis. Idealiai tinka visų rūšių kavai gaminti.
Skirtas espresso gėrimams, kuriuos vėliau galite maišyti su švelnia, šilkine pieno puta ir paruošti mėgstamą kavos gėrimą.

(angl. dark roast)
Intensyvus skonis su skrudintos duonos natomis ir juodojo šokolado poskoniu. Rekomenduojama gaminti ristretto kartu su pienu.
Skirtas espresso gėrimams, kuriuos vėliau galite maišyti su švelnia, šilkine pieno puta ir paruošti mėgstamą kavos gėrimą.


Kava be kofeino
Tas pats mėgstamas vidutinio skrudinimo Illy kavos skonis su visais kavos be kofeino privalumais. Subalansuotos, švelnios, saldžios vaisių, karamelės ir šokolado natos.
Skirtas espresso gėrimams, kuriuos vėliau galite maišyti su švelnia, šilkine pieno puta ir paruošti mėgstamą kavos gėrimą.


Lungo
Vidutinio skrudinimo kava IperEspresso kapsulėse, skirta paruošti didesnį kavos kiekį neprarandant ypatingo espresso skonio ir tirštos putos.

Speciali Monoarabika serija

Speciali Monoarabika serija buvo sukurta tam, kad kavos mėgėjai galėtų mėgautis kiekvienu Illy puikios kavos komponentu atskirai, nes klasikinis Illy kavos skonis yra sudarytas iš kelių aukščiausios kokybės arabikos kavos rūšių mišinio. Iš viso yra šešios arabikos kavos rūšys – kiekviena iš jų turi savo būdingas skonio savybes, priklausomai nuo kilmės regiono.

Kapsulių tipai

IperEspresso
- Kava iš kapsulės patenka tiesiai į kavos puodelį, išvengiant senos kavos likučių.
- Ant kavos nėra intensyvaus vandens pylimo.
– Vyksta išankstinis užplikymas – pirmiausia kava „prisotinama“ arba atidaroma, paruošiama naudojimui, kaip ir su profesionaliais kavos aparatais. Tik tada įpilamas reikiamas vandens kiekis, todėl kavos skonis yra geriausias, kokį tik galima išgauti iš kapsulės.
– „IperEspresso“ turi specialias membranas, kurias vanduo iš pradžių sudrėkina, bet paskui išsilygina ir tolygiai pereina per visą kavą.
- Didelis vandens slėgis teka per kapsulę, kad „išlaisvintų“ visus kavos aromatus ir skonius.

Šios kapsulės skirtos Y3.3. kavos kapsulių aparatui!

Podi
– Pirmasis, seniausias kapsulių tipas. Juose gali būti popieriaus ir išlikti popieriaus skonio, nes jie negali atlaikyti vandens slėgio.
– Žaliausia ir ekologiškiausia alternatyva.

Nespresso
- Nespresso – garsiausias kapsulių prekės ženklas pasaulyje. Nespresso kavos aparatuose galima naudoti bet kurias kito prekės ženklo kapsules, kurios suderinamos su Nespresso aparatais.
- Kapsulės aliuminio danga ilgiau išsaugo kavos skonį ir kvapą.
- Taip pat galima įsigyti biologiškai skaidžių kapsulių.
- Jokio išankstinio veisimo.
- Taip pat yra daugkartinio naudojimo kapsulių, tačiau jos negarantuoja gėrimo kokybės, nes neaišku, kiek šviežios kavos yra kapsulėje.